2,5 års jobbing snart over, fagprøve står for tur straks! :)

Igår torsdag 18.05.2017 hadde vi avsluttning med klassen min BUAAR hjemme hos Ramona og Joakim ute i Rokke. Hadde en kjempe koselig dag med grillmat, kroket spilling, mye latter og prat :)

Det skal bli trist å avslutte skolegangen min med denne fantastiske gjengen etter 2,5 år jobbing sammen :)

Vi har gått barn og ungdoms arbeider voksenopplæring sammen i 2,5 år. De to mest fantastiske lærerene vi har hatt i 2,5 år, som har holdt ut med oss og klart å veilede oss gjennom skolegangen. Vi er utrolig takknemlige for alt dere har gjort for oss, lært oss og ikke gitt opp på oss :) 

Trist at vi nå ikke skal møtes hver uke lenger, men all lykke videre til dere, vi vil aldri glemme dere :)
Tusen takk til alle dere for 2,5 fantastiske år med mye latter, diskusjoner, mye sterke meninger, nye vennskap og mange minner jeg aldri vil glemme :)

Jeg ønsker dere alle godt i fremtiden håper fagprøva går bra for dere :)

Og ENDELIG har jeg fått datoen for min FAGPRØVE!!! Jeg er så glad og lettet, og gleder meg til å bli ferdig før sommeren :) 

Trist at skolegangen er over, men samtidlig veldig deilig, skal bli godt å bli ferdig med fagbrevet snart. 

Jobbet hardt for å komme ditt jeg er idag, og lærer hver dag at jeg klarer alt jeg setter meg inn for. 

Del gjerne videre :) 

Mange klammer Trine <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

StrongLife

StrongLife

26, Halden

Sprudlene og utadvent dame på 26 år født og oppvokst i Halden. Er student fortiden og jobber deltid i Halden Kommune. Er i forhold med verdens kjekkeste mann, har to vakre (store) hunder, Baylis & Vito. Veldig kjent for å være glad i å prate, sosial av meg, og har alltid en eller flere prosjekter på gang :) Litt redd for å kjede meg trur jeg, så det passer jeg på at ikke skjer ;) Har en Instagram profil der jeg legger ut en del om meg og livet mitt, følgmeg gjerne Instatrine :) Noe du lurer på så skrik ut, svarer så godt jeg kan <3

Kategorier

Arkiv

hits