Kroppspress, tynneste lår, flatest mage!

Fokuset på sommerkroppen er helt bak mål for mange!

Idag hører man ofte om at folk trener og spiser sunt for å få klar sommerkroppen til varmen kommer og tiden skal tilbringes på stranda i bikini, mange tar helt av i denne perioden. Mange klager på at de har for store lår, magen er langt ifra flat nok, for mye cellulitter på kroppen, de er ikke fornøyd med kroppen sin.

Men hvorfor er det sånn? 

Hvorfor skal vi hele tiden ville bli bedre, se bedre ut enn vi gjør?

Hvorfor er fokuset på sommerkroppen så lang ifra realt? 

GÅ Å SPIS EN BOLLE SIER JEG DA!!!

Skjerp deg, kom deg ut av en helt feil tankegang, helt feil fokus! 

De fleste av oss har former, noen har kanskje et par kilo for mye, men vi ser friske ut, vi vet å kose oss. 

Jeg har brukt flere år på å snu tankegangen min, på å være fornøyd med meg selv uansett åssen jeg ser ut. 

Detter er helårskroppen/sommerkroppen min :DJeg er ikke den tynneste, har ikke den flateste magen, de smaleste lårene eller den strammeste kroppen, men detter er en kropp jeg er fornøyd med. Jeg er langt ifra overvektig men det er garantert mennesker der ute som vil si at jeg har mange kilo for mye, at jeg ikke er bra nok. 

Den verden vi lever i idag er med et jag etter å få modell kroppen, barn som vokser opp idag vokser opp til at flere tar operasjoner for å *se perfekt ut* De vokser opp til å se blogger, paradise hotel og modeller overalt, vokser opp til å tru det er sånn du MÅ se ut. Det er trist når unge jenter begynner å operere kroppen sin for de mener de ikke ser bra ut. 

Jeg sier ikke at trening ikke er bra, eller sunt kosthold, jeg personlig trener for å føle meg friskere, får mer energi av det. Men det er ikke tvang for meg å trene, jeg spiser godis hver uke, og har brukt mange år på å godta den kroppen jeg har. 

Sommerkroppen: 

Finn en strand

Kle av deg til bikini

Vis frem cellulittene dine

Kos deg som alle andreVær et forbilde for barna idag med at det er helt greit å se ut som man gjør, man er mer enn bra nok som man er. Om man er høy, lav, mørk, lys, tynn, stor, former, uansett så er man bra nok. Har du en herlig personlighet, selvsikker på deg selv så smitter det til utseende ditt. Gå i shorts, skjørt, kjoler eller hva du vil, ikke vær redd for at folk skal se cellulittene dine eller kroppen din, hvis noen mener noe om den, så er det oftest de som har et problem med seg selv. 

Jeg vet jeg er en frisk og aktiv dame, som sakt lengre opp her, jeg er ikke den tynneste, smarteste, høyeste, men jeg er mer enn bra nok. De menneskene som oftest prater ned om eller til andre har som regel et problem med seg selv, og føler seg bedre av å snakke om andre. 


 

Litt fra meg denne fredagskvelden om kroppspress som er om dagen, håper jeg fikk frem noe positivt for noen her. 

Viktigst av alt er at du skal føle det bra med deg selv, trives med deg selv, være fornøyd med kroppen din :)

Mange klemmer fra 

Trine <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

StrongLife

StrongLife

26, Halden

Sprudlene og utadvent dame på 26 år født og oppvokst i Halden. Er student fortiden og jobber deltid i Halden Kommune. Er i forhold med verdens kjekkeste mann, har to vakre (store) hunder, Baylis & Vito. Veldig kjent for å være glad i å prate, sosial av meg, og har alltid en eller flere prosjekter på gang :) Litt redd for å kjede meg trur jeg, så det passer jeg på at ikke skjer ;) Har en Instagram profil der jeg legger ut en del om meg og livet mitt, følgmeg gjerne Instatrine :) Noe du lurer på så skrik ut, svarer så godt jeg kan <3

Kategorier

Arkiv

hits