Herregud! For en fantastisk følelse, ENDELIG FERDIG!

Den følelsen jeg sitter med idag er ubeskrivelig, en virkelig lykkens dag for meg, bare smiler fra øre til øre i hele dag :)

Etter 3 dager med fagprøve så hadde jeg min siste dag idag med evalueringa mi, noe som gikk bedre enn jeg hadde håpet på :)Jeg fikk MEGET GODT BESTÅTT på fagprøva idag!!! Helt utrolig men ja, MEGET godt bestått!! :) 

2,5 år på skolebenken blir endelig belønnet, det er en helt fantastisk mestring følelse! :)

Og det er all ære til meg for dette, jeg som har lagt ned all jobben, alt skolearbeide, alle prøver, all praksis, endelig får jeg igjen for all jobben jeg har gjort :)

Jeg er super stolt av meg selv for hva jeg har klart å få til :)

Nå er jeg fagarbeider, barn og ungdoms arbeider :)

Og oppi alt dette så hadde jeg bursdag igår, ble hele 27 år. Hadde kaffe og kake med familien igår, så de tre siste dagene har vært fult kjør hele dagen. Men vært noen herlige minnerike dager jeg alltid vil huske. 

Fikk en lang og fin tur i skogen igår med denne fantastiske gubben min etter kaffe og kake med familien, det var så deilig å få luftet hode litt oppe alt stresse. Beste måten for meg å slappe av og samle tankene litt er å gå tur i skogen, terapi for meg. Og denne vakringen da, beste turkompisen man kan ha, er alltid med på turene i skogen, og selvfølgelig er Vito med :)

Det har vært veldig stille på meg den siste tiden, har vært en del som har skjedd og da har jeg ikke alltid tid til å blogge. 

Nå skal jeg bare senke skuldrene og slappe av ikveld. 

Ha en fin kveld videre :)

Mange klemmer Trine <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

StrongLife

StrongLife

27, Halden

Sprudlene og utadvent dame på 26 år født og oppvokst i Halden. Er student fortiden og jobber deltid i Halden Kommune. Er i forhold med verdens kjekkeste mann, har to vakre (store) hunder, Baylis & Vito. Veldig kjent for å være glad i å prate, sosial av meg, og har alltid en eller flere prosjekter på gang :) Litt redd for å kjede meg trur jeg, så det passer jeg på at ikke skjer ;) Har en Instagram profil der jeg legger ut en del om meg og livet mitt, følgmeg gjerne Instatrine :) Noe du lurer på så skrik ut, svarer så godt jeg kan <3

Kategorier

Arkiv

hits