Tenk å være så heldig å få fylle 95 år!

I helga så var vi så heldig å få være med å feire verdens sprekeste oldemor sin 95 års dag. I mine øyne har oldemor alltid vært ei utrolig sprek dame, trent i mange år og vært aktiv med oss oldebarn. Husker mange fine minner hjemme hos oldemor i huset i Aremark fra min oppvekst, vi stor koste oss alltid der. Vi barna lekte mye og var mye nede ved vannet da huset var rett ved vannkanten.

Er ikke så ofte den slekt siden til pappa møtes, hvertfall ikke alle sammen. En del av familien bor i Sverige, og vi alle jobber og har travle dager. Så vi koser ekstra de få gangene vi alle møtes. 


Tusen takk for en kjempe fin feiring av ei fantastisk dame, tenk så heldige vi alle er som får være med å feire din 95 års dag :)

Du er en sterk og herlig dame oldemor, jeg gleder meg masse til neste bursdag :)

Jeg har vokst opp med god kontakt med familien, vokst opp med verdier der familien betyr mye, samholdet vi har hatt gjennom oppveksten min.

Så husk å sett pris på familien din, verdsett tiden din med de, de er de som vil være der for deg uansett hva som skjer. 

Ha en fin kveld videre :)

Mange klemmer Trine <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

StrongLife

StrongLife

27, Halden

Sprudlene og utadvent dame på 27 år født og oppvokst i Halden. Ferdig utdannet barn og ungdoms arbeider, og jobber deltid i Halden Kommune. Er i forhold med verdens kjekkeste mann, har to vakre (store) hunder, Baylis & Vito. Veldig kjent for å være glad i å prate, sosial av meg, og har alltid en eller flere prosjekter på gang :) Litt redd for å kjede meg trur jeg, så det passer jeg på at ikke skjer ;) Har en Instagram profil der jeg legger ut en del om meg og livet mitt, følgmeg gjerne Instatrine :) Noe du lurer på så skrik ut, svarer så godt jeg kan <3

Kategorier

Arkiv

hits