Mage øvelser du bare MÅ prøve!

Magen er en stor muskel som jeg prøver å trene ofte, og prøver å variere med hvem øvelser jeg kjører. Jeg avslutter ofte mine økter med mage trening, godt å kjenne det brenner godt i magen etter en god styrke økt.

Siden jeg fremdeles ikke får til å legge ut videoer så blir det bare bilder ;)

 

 


 Denne øvelsen svir godt i magen, prøve å hold noen sekunder når du har bena så nærme magen du klarer. Og prøv gjerne å ta noen armhevinger mens du hoder på, får du trent mer av kroppen samtidig. Prøv å hold bena så godt som mulig i ro, og løft overkroppen så mye du klarer mot knærne dine. Hold noen sekunder når du er oppe så høyt som du klarer, det skal merkes godt i mage musklene dine :)Ha strake ben hele veien, løft litt på rumpa på toppen, slipp bena sakte nedover men ikke treff gulvet. Så sakte opp igjen. Ha beina så vidt inntil ribbeveggen, finn en stilling der du føler du tar mest på magen. Sit ups er en god gammel slager på mage musklene :)Til sist og ikke minst, planken. Denne er kjempe god å avslutte med, hold i 20 sekunder og pause 10 sekunder. Kjør så mange sett du klarer, jeg pleier å kjøre til jeg absolutt ikke klarer mer. Kjør hvertfall 3 - 4 sett. 

Kjør alle øvelser 10 repetisjoner og mellom 3 - 5 sett. Da lover jeg at du merker det svir godt i mage musklene dine :)

Følg meg gjerne videre på instagram: instatrine90

Snapchat: finetrine90

Ha en fin dag videre :)

Mange klemmer Trine <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

StrongLife

StrongLife

27, Halden

Sprudlene og utadvent dame på 27 år født og oppvokst i Halden. Ferdig utdannet barn og ungdoms arbeider, og jobber deltid i Halden Kommune. Er i forhold med verdens kjekkeste mann, har to vakre (store) hunder, Baylis & Vito. Veldig kjent for å være glad i å prate, sosial av meg, og har alltid en eller flere prosjekter på gang :) Litt redd for å kjede meg trur jeg, så det passer jeg på at ikke skjer ;) Har en Instagram profil der jeg legger ut en del om meg og livet mitt, følgmeg gjerne Instatrine :) Noe du lurer på så skrik ut, svarer så godt jeg kan <3

Kategorier

Arkiv

hits