Det er ikke alltid like lett å komme tilbake, hopp i det uten å tenke deg om!

Å komme igang igjen etter ferien er ikke alltid like lett, noen ganger må man bare hoppe i det uten å tenke på det eller grue seg først. Ingen kan ta fra deg den mestrings følelsen du får etter du har gjennomført, den er ubeskrivelig!


 

Denne årets sommerferie er over for denne gang og vanlig hverdag er godt igang igjen. Det er veldig deilig med ferie fra faste rutiner og gjøremål, kunne bare slappe av, nyte livet og bare kose seg med familien, venner eller alene. 

Å kunne kose seg mer enn man gjør til vanlig er viktig noen ganger, om det er med mye god mat, noe godt i glasset, være sent oppe og sove lenge, eller ikke trene like mye som ellers. For meg er det ferie! Jeg kutter ikke trening helt ut, men tar en pause fra vanlig treningrutine. Jeg trener, går turer når jeg føler for det selv, og tar helt fri fra det med god samvittighet. 

Det å kunne kose seg og bare være lat med god samvittighet er ikke alltid like lett for alle, mange har et behov for å være flink og holde seg til faste rutiner. Men vi er bare mennesker som har behov for å ta ferie fra rutiner og daglige gjøremål, for å kunne sette mer pris på det når man kommer tilbake til det igjen. Kroppen vår har godt av å ta en pause den også, fylle på den med masse mer energi og ernæring så man kan komme sterkere tilbake til hverdagen. 

Første uka etter ferien kan være litt tøff, det var den for meg. Men når man først har kommet igang så er det veldig godt med hverdag. Første ordentlige styrke økt kan være ekstremt tøft men gud så deilig følelse når man er ferdig! Selv om økta var hard så følte jeg at kroppen kunne yte mer, med hvile og påfyll med energi så kommer jeg fort inn i faste rutiner igjen på trening. 

Så hvis du syns det er tøft å begynne å trene igjen etter ferie så bare hopp i det, lover deg ar det blir enklere bare man begynner. Kommer du deg gjennom første økta så er mye gjort, da er det enklere neste økt. Men husk å tøye ordentlig ut, jeg ble støl som bare det etter første styrke økt. Men gud så deilig å merke at kroppen lever :)

Noe dere vil jeg skal skrive om så gjerne gi meg beskjed :)

Ha en fin dag videre alle sammen, nyt og kos dere :)

Kvelden skal tilbringes på jobben her. 

Del gjerne videre, og legg gjerne igjen en kommentar om åssen det har vært å komme igang igjen etter ferien for deg :)

Mange klemmer fra Trine <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

StrongLife

StrongLife

27, Halden

Sprudlene og utadvent dame på 27 år født og oppvokst i Halden. Ferdig utdannet barn og ungdoms arbeider, og jobber deltid i Halden Kommune. Er i forhold med verdens kjekkeste mann, har to vakre (store) hunder, Baylis & Vito. Veldig kjent for å være glad i å prate, sosial av meg, og har alltid en eller flere prosjekter på gang :) Litt redd for å kjede meg trur jeg, så det passer jeg på at ikke skjer ;) Har en Instagram profil der jeg legger ut en del om meg og livet mitt, følgmeg gjerne Instatrine :) Noe du lurer på så skrik ut, svarer så godt jeg kan <3

Kategorier

Arkiv

hits