Det er lov å være lat! - Tenk at han holdt ut 1 år!

Hei alle fine lesere :)

Idag hadde jeg så store planer når jeg sto opp litt før klokka 08.00, men det ble ikke sånn. Og det er helt greit :)

Jeg skulle ut å gå lang tur i skogen, jeg skulle støvsuge leiligheten, skulle satt på en vaskemaskin, jeg skulle rett å slett være super effektiv på morgenen, men istede sitter jeg ennå i sofaen med kaffe koppen i hånda. Og nyter en stille og rolig morgen hjemme alene med hundene, med GOD SAMVITTIGHET!! 

Det er ikke alltid ting blir som planlagt men det er greit, ikke få dårlig samvittighet for at du ikke får gjort alt hele tiden. Vi er bare mennesker og trenger noen ganger å bare ta alt helt med ro og kose seg med en kopp kaffe på sofaen uten å tenke på alt som skulle vært gjort. Joggebuksa på, håret til alle kanter og ullsokkene på, en herlig høst morgen med meg selv :)

Jeg la ut på snapchat at jeg egentlig skulle ut på tur med ble hjemme istedefor, og selvfølgelig kommer det kommentarer inn om det. Og det er helt greit at folk har noe å si, setter jeg veldig pris på, men når de skal slenge med leppa fordi jeg ikke orket å gå ut i regnet, da må jeg si ifra! 

DU skal ikke få meg til å få dårlig samvittighet for noe jeg så ABSOLUTT ikke skal ha dårlig samvittighet for! 

Jeg lever et veldig aktivt liv med mange treningsøkter i uka, og tar meg treningsfri og hvile dager de dagene jeg merker på kroppen at jeg trenger det. 

Meeeen nok om det, igår var en spesiell dag for oss er hjemme, vi feiret 1 år sammen :)

Tenk at han holdt ut 1 år med meg, tenk på alt som har skjedd på det året, føles som mange flere år. 

Fikk en kjempe fin bukett med roser og et fint kort av kjæresten, og han laget den perfekt middagen til meg, heldig jeg er :) <3

Ha en fin mandag videre fint folk :)

Følg meg videre på snapchat: Finetrine90 eller instagram: Instatrine90 for mer av min hverdag :)

 - Trine <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

StrongLife

StrongLife

27, Halden

Sprudlene og utadvent dame på 27 år født og oppvokst i Halden. Ferdig utdannet barn og ungdoms arbeider, og jobber deltid i Halden Kommune. Er i forhold med verdens kjekkeste mann, har to vakre (store) hunder, Baylis & Vito. Veldig kjent for å være glad i å prate, sosial av meg, og har alltid en eller flere prosjekter på gang :) Litt redd for å kjede meg trur jeg, så det passer jeg på at ikke skjer ;) Har en Instagram profil der jeg legger ut en del om meg og livet mitt, følgmeg gjerne Instatrine :) Noe du lurer på så skrik ut, svarer så godt jeg kan <3

Kategorier

Arkiv

hits